Vragen? Bel Chayenna

EVEN VOORSTELLEN

Over Lelypharma

Van betekenis…

Werken bij LelyPharma betekent bijdragen aan een gezondere wereld. En dat in een prettige, transparante en moderne werkomgeving.

In 1997 startte ons bedrijf met 10 medewerkers. We groeiden, innoveerden, bouwden een stuk bij het pand aan én dit deden we onlangs weer. Nu zijn we inmiddels met ruim 160 medewerkers en daar zijn wij heel trots op.

De productie van medicijnen vraagt om betrouwbaarheid, precisie en nauwgezette procedures. Als gerenommeerde Nederlandse producent is dat voor ons vanzelfsprekend. Onze mensen beheersen hun vak als geen ander en weten exact waar ze mee bezig zijn.

Prettige werksfeer maak je samen

We vroegen onze medewerkers hoe zij de werksfeer bij LelyPharma ervaren. De uitkomst: LelyPharma is een warm en open bedrijf waar er daadwerkelijk met medewerkers wordt meegedacht en waar de lijntjes kort en duidelijk zijn. Even een potje voetballen in de pauze, gezellig lunchen met elkaar of naar de broodjeszaak op de hoek. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer.

Als je ons gebouw binnenkomt valt je de transparantie gelijk op. Letterlijk door de vele glaswanden en als je ons wat beter kent ook door de korte lijntjes. Medewerkers voelen geen drempel om bij hr of de directie binnen te stappen om dingen te bespreken. Dat vinden wij fijn en juichen wij ook alleen maar toe.

Pak jij jouw kans bij Lelypharma? 

Ons bedrijf groeit en dat betekent dat we plek hebben voor jou! Wil jij werken in onze fijne organisatie en de stappen maken waar je altijd al van droomt? Bekijk onze vacatures en pak je kans!