Vragen? Bel Chayenna

Blog

Mitchell: “Zijn er problemen, dan is er altijd een oplossing en luisterend oor.”
Home » Blog » Mitchell: “Zijn er problemen, dan is er altijd een oplossing en luisterend oor.”
11 jul, 2023

Voordat Mitchell bij LelyPharma kwam als Weger / Menger, werkte hij als leidinggevende in de schoonmaak. Hij wilde graag wat nieuws leren en het werken in de productie was hem tot 2,5 jaar geleden nog vrij onbekend. Nu vertelt hij je er in dit artikel alles over. 

Kun je meer vertellen over het werk als Weger / Menger?

Toen Mitchell bij LelyPharma binnenkwam, begon hij als Weger / Menger. Hij vertelt over de voordelen van deze functie. “Je staat veel alleen en dat vind ik wel relaxed. Als ik alleen ben in een ruimte kan ik me goed concentreren op waar ik mee bezig ben,” en je bent lekker actief bezig: “Het fysieke werk hoort er ook bij. Je hoeft niet meer naar de sportschool.”

Hoe zien jouw werkdagen eruit? 

“Ik ben momenteel voornamelijk aan het coaten. Dan krijg ik een bulk met verschillende tabletten en voorzie ik ze van de juiste kleur. Per product heb je een programmaatje dat je draait en aan de hand daarvan worden ze gecoat. Die coat kun je zien als extra bescherming zodat de stoffen minder snel vrijkomen, zoals bij Ibuprofen vaak het geval is,” vertelt Mitchell.

Ook werkt Mitchell andere Weger / Mengers in als ze nieuw zijn. “Ik probeer iedereen zijn of haar plek te laten vinden. Zo’n eerste dag is alles nieuw, dan stel ik ze gerust en vertel ze dat alles goedkomt.”

Wat maakt dat je het zo naar je zin hebt bij LelyPharma?

“Doordat ik nu ook meerdere dingen kan, is elke dag afwisselend,” legt Mitchell uit. Ook de sfeer vindt hij prettig: “We doen ons werk en als er gelegenheid is, wordt er een babbeltje gemaakt. Iedereen is makkelijk in de omgang.” 

Bij de personeelsfeestjes wordt goed uitgepakt volgens Mitchell: “Ja die zijn echt uitbundig, dat ga je ergens anders niet tegenkomen. Ze zorgen ervoor dat iedereen een fijne tijd ervaart en zo ook wat dichter bij elkaar komt.” 

Lijkt het je leuk om samen met Mitchell te werken? We hebben nog een functie als Weger / Menger openstaan. Bekijk de vacature: https://www.werkenbijlelypharma.nl/uitgelichte-vacatures/wegen-mengen/ 

weger / menger

Uitgelichte vacatures