Vragen? Bel Chayenna

Blog

Van bloemschikken naar operator
Home » Blog » Van bloemschikken naar operator
8 nov, 2022

Operator Lia: “Als ik grote orders zie van een product, denk ik: wauw, veel dieren hebben dat nodig.”

Lia begon bij LelyPharma als verpakker, inmiddels zo’n 7 jaar geleden. Nu is ze doorgegroeid tot operator bij onze blisterlijn (een machine die tabletten in pockets draait). Ze houdt zelf de machine draaiend en lost kleine storingen op. Ook bouwt ze de machine om zodra er een ander formaat blisters geproduceerd wordt.

Van bloemschikken naar operator

Lia kwam vanaf haar opleiding bloemschikken bij LelyPharma en begon daarmee aan haar eerste fulltime baan: “Ik begon als verpakker en had eigenlijk niet per se de ambitie om door te groeien. Toch ben ik toen wel de opleiding tot operator gaan doen.” En dat bleek voor Lia een goede zet: “Nu ben ik zo’n drie jaar operator en ik leer nog steeds nieuwe dingen.”

Over de opleiding tot operator vertelt Lia: “Het was niet heel moeilijk – het helpt dat ik nieuwsgierig ben. Je hebt vervolgens een keer per jaar nog examen.”

Het werken bij LelyPharma

Lia: “Je werkt met mensen uit veel culturen en dat maakt het extra leuk, net als de mogelijkheid om door te groeien. Ik ben nu iemand aan het inwerken en dat geeft ook weer nieuwe uitdagingen. Het geeft je een gevoel van: zo, dat heb ik gedaan!”

Ook over de feestjes bij LelyPharma is Lia enthousiast: “Meestal zijn deze in het magazijn en super leuk. We hebben ook een kerstdiner elk jaar en dan zijn we eerder vrij. Ze stoppen er echt veel energie in.”

Het produceren van medicijnen is dankbaar werk. Helemaal als je een dierenliefhebber bent, zoals Lia. “Ik hou van dieren. Als ik grote orders zie van een product, denk ik: wauw, veel dieren hebben dat nodig. Je bent bezig met iets wat echt belangrijk is.”

Word jij Lia’s nieuwe collega?

We zoeken namelijk nog meer operators! Jij bent de “baas” over je eigen machine en helpt bij de productie van levensreddende medicijnen. Bekijk de vacature en solliciteer. Of neem direct contact op met Chayenna via: 0612346789 of hr@lelypharma.nl.

Uitgelichte vacatures