Vragen? Bel Chayenna

Blog

Operator Khalid: “Ik voel mij in mijn werk echt gewaardeerd. We zijn één team en doen het met zijn allen”
Home » Blog » Operator Khalid: “Ik voel mij in mijn werk echt gewaardeerd. We zijn één team en doen het met zijn allen”
20 jan, 2023

Khalid is 45 jaar, komt uit Zeewolde en werkt nu al ruim 2 jaar als operator bij de tabletteermachines. Hij geniet van zijn werk en is blij om zijn steentje bij te dragen bij LelyPharma. 

Werken als operator

“Werken als operator betekent focus, concentratie en hard willen werken. We werken met veel processen en machines, en dat gaat niet vanzelf. Omdat wij onder andere tabletten produceren, is het van belang dat dit volgens de richtlijnen gebeurt. Anders moeten we alles weggooien en kunnen we overnieuw beginnen. Dat is zonde en willen zoveel mogelijk voorkomen.” Legt Khalid uit.

Bij LelyPharma krijgt iedereen een kans

“Werken bij lelypharma is heel fijn. Er is een goede sfeer, gezellige collega’s en er zijn goede arbeidsvoorwaarden. We werken met veel verschillende culturen door elkaar. Dat maakt het divers, afwisselend en gezellig. Bij ons krijgt iedereen een kans. Het hebben van een diploma of het juiste papiertje is niet waar het om gaat. Je doorzettingsvermogen en wilskracht zijn vele malen belangrijker,” aldus Khalid.

“Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Wil je graag wat nieuws leren, een andere (soort) machine kunnen bedienen of je kennis uitbreiden? Dat kan allemaal, zolang je er maar gemotiveerd aan begint. Op dit moment ben ik zelf bezig met een cursus voor farmaceutisch technicus, wat ik erg leuk en interessant vind.”

“Daarnaast vind ik dat je bij Lelypharma veel vrijheid krijgt en doen we vaak gezellige dingen met elkaar. Zo krijg je (deels) vrij op je verjaardag, krijg je een kadobon om wat uit te zoeken en zijn er diverse personeelsfeesten waar onze partners en kinderen ook altijd welkom zijn. Ik voel mij in mijn werk echt gewaardeerd. We zijn één team en doen het met zijn allen”

Gezelligheid met collega’s 

“Naast dat we een fijn team hebben om mee te werken, vinden we het ook gezellig om bijvoorbeeld samen te lunchen. Verderop zit een broodjeswinkel waar we ‘s middags graag een broodje halen om dat met zijn allen op te eten in de kantine. Ook spelen we graag een potje voetbal, lopen we een rondje buiten bij mooi weer of bel ik met collega’s na de dienst om even bij te kletsen en te vragen hoe het met ze gaat.”

Sluit jij je aan?

Bij LelyPharma hebben wij nog vacatures open staan voor operator. Denk je nu: hee, dit is wel iets voor mij? Neem dan contact op met Chayenna (HR-manager) hr@lelypharma.nl of bel haar op 06 575 66 615 en wie weet kan jij je binnenkort aansluiten bij ons team!

operator khalid

Uitgelichte vacatures