Vragen? Bel Chayenna

Blog

Niyazi: “Wij kijken niet naar de mensen, maar naar de juiste instelling.”
Home » Blog » Niyazi: “Wij kijken niet naar de mensen, maar naar de juiste instelling.”
2 mrt, 2023

Eind dit jaar werkt Niyazi 20 jaar bij LelyPharma, voor hem voelt het als zijn tweede huis. Toen hij begon, sprak hij nog geen Nederlands en vroeg hij zijn buurmeisje een sollicitatiebrief te schrijven. Nu is hij doorgegroeid naar afdelingsmanager. In dit artikel lees je zijn verhaal.

Wat er in 20 jaar is veranderd en hetzelfde is gebleven

“Toen ik hier kwam, werkten we nog maar met 13/14 mensen. Nu delen we onze ervaring ook met anderen.” Vertel Niyazi. LelyPharma telt inmiddels ruim 160 medewerkers en we blijven doorgroeien.   

Wat wel hetzelfde is gebleven, is de bedrijfscultuur. “Het maakt niet uit welke taal je spreekt of welk geloof je hebt.  Als je een goede instelling hebt en betrouwbaar en eerlijk bent, heb je hier alle mogelijkheden. Wij kijken niet naar de mensen, maar naar de juiste instelling.” Legt Niyazi uit. 

Waarom jij ook bij LelyPharma wil werken

Niyazi: “Wij hebben een leuk en goed bedrijf en ik heb alle mogelijkheden gekregen. Ik ben hartstikke blij. En ik heb heel veel vrijheid. Niemand vraagt: “Waar ga je naartoe?””

Wil jij net als Niyazi een baan waarbij je veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid krijgt? Solliciteer dan nu op een van onze openstaande functies: https://www.werkenbijlelypharma.nl/vacatures/ 

Niyazi LelyPharma

Uitgelichte vacatures