Vragen? Bel Chayenna

Blog

Melissa: “Het is niet voor niets dat ik hier al zo lang werk.”
Home » Blog » Melissa: “Het is niet voor niets dat ik hier al zo lang werk.”
18 aug, 2023

Melissa (33) werkt inmiddels alweer 12 jaar bij Lelypharma. Ze is begonnen bij de verpakafdeling, doorgegroeid naar operator en nu heeft ze twee functies: als multi-operator en administratief medewerker. 

Wat doe je bij Lelypharma?

Ze is blij met de afwisseling in haar werk, omdat ze standaard twee dagen in de productie en drie dagen op kantoor werkt. “Als multi-operator ben ik vooral bezig met de machine draaiend houden, storingen oplossen en mensen aansturen. Als administratief medewerker werk ik aan de weekplanning, het maken van pakbonnen en facturen. Het leuke is dat ik mijn eigen pakbonnen weer terug zie in de productie”

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste van haar werk vindt ze het ombouwen van de machines. “De machines moeten best wel vaak omgebouwd worden. Dan moet je van vormstation wisselen of van baan wisselen. Ook heb je een hele grote ombouw naar een ander soort formaat, daar ben je wat langer mee bezig en dat vind ik leuk om te doen. De meeste operators vinden dat wel leuk om te doen.”

Op de vraag of ze anderen zou aanraden om bij Lelypharma te solliciteren is ze duidelijk: “Ik zou mensen aanraden om bij Lelypharma te solliciteren. Het is gezellig, je hebt een goede manager en goede personeelszaken. Het is niet voor niets dat ik hier al zo lang werk”.

Word jij Melissa’s nieuwe collega?

We zoeken namelijk versterking van het team in verschillende functies. Help mee met het maken van levensreddende medicijnen. Bekijk de vacatures en solliciteer. Of neem direct contact op met Chayenna via 06 575 66 615 of hr@lelypharma.nl.

Uitgelichte vacatures