Vragen? Bel Chayenna

Blog

Anil: “Ik vind het leuk dat ze me de kans gegeven hebben om op kantoor te werken.”
Home » Blog » Anil: “Ik vind het leuk dat ze me de kans gegeven hebben om op kantoor te werken.”
19 sep, 2023

Anil werkt bijna drie jaar bij LelyPharma. Hij is begonnen in de productie en kon binnen LelyPharma zijn afstudeerstage doen voor de opleiding bedrijfseconomie. Nu werkt hij als assistent-controller.

Overstap van productie naar kantoor

“Na mijn afstudeerstage ben ik weer in de productie gaan werken. Toen hebben ze me gevraagd of ik niet als assistent-controller wilde werken. Ik vond het leuk dat ze iemand die het in de productie goed doet de kans geven om op kantoor te werken, ondanks dat ze nog wel iemand in de productie nodig hadden.”

Neem de tijd om het goed te doen

“Bij LelyPharma krijg je de tijd om het werk goed te kunnen doen. In de productie had je wel eens dat je snel wilde doorwerken. Maar je moet ook nauwkeurig zijn omdat je werkt met medicijnen. Er zal niemand komen vragen of je iets al af hebt, je kan beter de tijd nemen. Ik deed liever vijf orders in een dag en dat het gewoon goed is, dan dat ik meer deed en er twee orders afgekeurd zijn.”

De sfeer bij LelyPharma

“Ik vind het fijn dat je hier veel contact hebt met collega’s. Het maakt niet uit of je in de productie werkt, in het lab of op kantoor. Met feestjes kan je net zo goed een drankje doen met de directeur als met iemand van de productie. En ik vind het fijn dat er mensen zijn van verschillende culturen.”

Doorgroeien

“Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en als je een opleiding wilt doen dan valt er over te praten. Binnenkort ga ik nog een opleiding doen, de post HBO-opleiding Financial Controller. Daarna kan ik wat taken overnemen van de externe boekhouder en doorgroeien naar Financial Controller.”

Word jij Anils nieuwe collega?

We zoeken namelijk versterking van het team in verschillende functies. Help mee met het maken van levensreddende medicijnen. Bekijk de vacatures en solliciteer.

planner en project coordinator

Uitgelichte vacatures